MINUS 50 KILO

Följ min kamp mot mig själv, till att hitta tillbaka till den positiva tjej jag en gång varit!

Lifesum i Januari

I januari kommer jag och min sambo att satsa helhjärtat i Lifesum. Räkna kalorier, få mera koll, äta bättre m.m. jag har halva mig själv att gå ner, det är så jävla tragiskt men det är sant. Denna gången tänker jag inte bli nöjd när jag gått ner 50%, jag ska gå ner till min målvikt (kommer ett inlägg om det).  Jag behöver gå ner i vikt, dels för min egna skull, men även för mina barn. Dom ska ha en mamma som är pigg, orkar leka, gå ut och härja m.m. Jag längtar till den dagen när man tex kan gå in i en klädaffär och komma ut med något som man handlat, att min storlek finns i affären och inte bara på internet. 
Vi kommer antaligen även göra matlådor så vi bara kan värma, så vi inte står jätte hungriga och gör ett dumt val. Vi kommer veckor planera maten, skriva mat lista m.m. Jag tror att eftersom att vi pratar om det redan nu så kan det bli jävligt bra. Plus, vi har varandra under denna resa. Vi kan pusha varandra till träning, matlagnin m.m.
 
Jag som älskar att laga mat ser detta som en utmaning faktiskt. Både jag och M gillar "feta" maträtter, massa såser m.m. Nu ska man ju gärna dra ner på det och äta nyttigare. Nej, detta kommer bli bra! Jag längtar till 2018!
 
I Janruari kommer det ett inlägg om vikt och mina mått, samt bilder! 
Jag gör denna blogg, dels för att få skriva om min vikt resa, kunna gå tillbaka m.m. och kolla resultat m.m. men även för att ventilera mig lite. Denna bloggen är för mig och ingen annan. Jag bloggar när jag känner för det.
 
Tack för denna gång! 
/  Marie